MANİSA / SELENDİ - Fatih Ortaokulu

Fatih Ortaokulu

FATİH MAHALLESİ 59.SOKAK NO10 SELENDI/MANISA
Vizyon
Demokratik yönetim anlayışı içinde, çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını ka-zanmış çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden değişim ve gelişime açık bir ortaokulu olmak.
Misyon
Fatih Ortaokulu olarak, öğrencilerimizi; ilgi ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek hayata hazırlamak, Türkçeyi doğru kullanan, kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven, yurttaş olma bilincine sahip, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, mutlu ve hoşgörü sahibi in-sanlar olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL.
08.30/16.30
Ulaşım
İZMİR, TURGUTLU VE SALİHLİDEN HER 1.5 SAATTE BİR İLÇEMİZE OTOBÜS BULUNMAKTADIR.UŞAK İL MERKEZİNE 55 km UZAKLIKTADIR.
Yerleşim Yeri
İLÇEMİZ MERKEZİNDE 6900 NÜFUS BULUNMAKTA.GEÇİM KAYNAĞI OLARAK TARIM VE HAYVANCILIK YAPILMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİNDE, İL MERKEZİNE 160 km. UZAKLIKTADIR.